Control / Consiliere menopauza / Consiliere contraceptive

Rom-Gesta Medical Center, prin medicii ginecologi cu experienta, va acorda informatii detaliate in ceea ce priveste metodele contraceptive disponibile si va ajuta sa alegeti cea mai potrivita solutie pentru dumneavoastra. ​Exista o multime de metode contraceptive: sterilet, prezervativ, contraceptive orale, injectii, plasturi hormonali, dispozitive intrauterine, etc.

​Este foarte important sa nu alegeti singura metoda de contraceptie, ci la sfatul unui medic ginecolog, in urma unui control amanuntit.

​Menopauza este, de asemenea, o perioada delicata in viata unei femei si este asociata cu sfarsitul ciclului menstrual. Aceasta stare este rezultatul unor reduceri naturale ale hormonilor, care au loc treptat, pe parcursul mai multor ani, si care favorizeaza de multe ori aparitia unor afecțiuni precum: osteoporoza, boli cardiovasculare, incontinenta urinara, luarea in greutate, dar si tulburari emotionale.

​Va asteptam in clinica noastra pentru consiliere specializata si pentru recomandari personalizate in ceea ce priveste metoda de contraceptie cea mai buna pentru dumneavoastra sau, dupa caz, pentru consiliere in pre si menopauza.

Cereti o programare completand formularul de mai jos: